Forårskrukker

Elsker du også når solen endelig kommer frem og man kan komme i haven?

I år skal det være. I år vil vi have en have. Altså en rigtig have med fine grønner planter og rigtig sommerstemning. Rettere sagt, vi vil have en jungle. Vi drømmer om en overdækket terrasse fyldt med flotte grønne planter. Vi startede på projektet i weekenden, med at fylde de fineste havekrukker med forårsblomster. Vi har fundet de fineste krukker hos webshoppen Staydesign og i Gug Planteskole i Aalborg.

 

Designer forårskrukker

Er du til den moderne industrielle stil med beton, så tag et kig nærmere hos StayDesign

Vi er helt vilde med disse fine betonkrukker. Her ses de i grå og grøn, men de kan også fåes i hvid og sort. Krukkerne hedder halvrund betonvase mini, vase 17 og betonvase 22. De kan bruges både ude og inde, og de kan sammensættes i mange fine kombinationer.

Romantiske forårskrukker

De flotte grå havekrukker fra B Green forhandles hos Gug Planteskole

Vi elsker disse fine havekrukker, de er lige vores stil. De er helt enkle, i farven grå og de fåes i flere størrelser. De kan passe ind på enhver terrasse eller i enhver have. Skal du have lavet om i haven, så besøg Gug Planteskole i Nordjylland, de har et stort udvalg af både planter og krukker

Forårs planter

Til vores forårskrukker har vi brugt forskellige løgplanter, som er vildt dekorative både før og efter de springer ud. Derudover har vi plantet kløvere, som er virkelig hårdføre. De rejser sig igen og igen.

Alle planterne er fra Gug Planteskole.