Bajonetplante, Sansevieria Cylindrica er medlem af Sansevieria familien. Plante familien består af nogle af de mest hårdføre planter der findes. De er kendte for deres skulpturelle udtryk, som passer perfekt ind i et moderne hjem.

Den kære Bajonetplante, er den måske letteste stueplante at passe overhovedet. Den er nærmest umulig at tage livet af. Så kender du en der er håbløs til at passe stueplanter, så er bajonetplanten her, den helt rette gave.

Den er super flot og dekorativ og passer ind i enhver indretning.

Pasning af bajonetplante

En Bajonetplante er taknemlig for det meste. Uanset om du giver den en solrig placering, eller om du sætter den i et mørkt hjørne. Den er idéel til at placere på et mørkt badeværelse, hvor det kan være svært at holde andre planter i live. Du kan også placere den i et vindue mod syd, eller stille den i et koldt soveværelse. Bajonetplanten har ikke særlige store krav.

Vanding – Hvor ofte?

Når det kommer til vanding, er Bajonetplanten heller ikke sart. Vand den når du husker den. Så bliver den glad. Dog kan den, ligesom de fleste andre planter, ikke tåle overvanding. Så glem den endelig indimellem. Den letteste måde at tage livet af den er ved at overvande den. Så vand sparsomt.

Gødning af sansevieria

Sansevieria vokser ikke særlig meget. Så ønsker du at din plante skal vokse sig større, er det nødvendigt at give den ekstra næring i form af gødning. Du kan med fordel give den flydende gødning, du kan blande sammen med vandet i vandkanden. Giv den gødning indimellem, men ikke for ofte. Den vil særligt have gavn af det om sommeren, hvor planten vækster mest.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her