0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Plante guide

Hvilken plante passer til mit behov?

Der findes tusindvis af forskellige stueplanter, så det kan være svært at vælge den rigtige. For du får størst glæde af din nye stueplante, er det vigtigt du finder en plante som passer ind hjemme hos dig. Både i forhold til dine ønsker til pasning, men også til den placering som du har valgt.

Planter der elsker sollys

Stueplanter der gerne vil have direkte sol, er fantastiske til dine vindueskarme og til dine sydvendte vinduer. Vidste du at der faktisk kommer direkte sol ind, helt op til en meter fra et sydvendt vindue?

Nemme planter

Nemme stueplanter er lige noget for dig, hvis du er ny indenfor den grønne verden. Eller hvis du bare gerne vil have nogle flotte grønne planter, som ikke kræver en masse pleje. Selvom planterne er lette at passe, så er de stadigvæk utrolig flotte og fulde af liv, som giver en fantastisk stemning til din indretning.

Planter der trives i mørke og skygge

Stueplanter der godt kan lide skygge og mørke, er perfekte til hjemmets mere skyggefulde kroge og rum. Bare rolig, selvom planterne godt kan lide skyggen, så er de bestemt ikke kedelige. Flere af planterne, er kendte for deres flotte mønstre og farvespil på bladene.

Følg os på instagram #Indretningmedplanter