0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Dem der gemmer på en gave

Blomstrende stueplanter

Er der noget bedre end smukke grønne stueplanter? Det skulle da lige være smukke grønne stueplanter, som blomstrer. Dem har vi samlet lige her i denne plantefamilie. Det er som en gave fra naturen, når planten langt om længe endelig, danner en ny blomst. Men selvfølgelig skal naturen ikke have hele æren. For man føler sig også selv som den bedste gartner nogensinde, når det endelig lykkedes. Herhjemme elsker vi de blomstrende stueplanter. De er fantastisk spændende at følge og det er en sjov udfordring, at få dem til at blomstre. Samtidig så giver de masser af liv til boligindretningen med deres fascinerende farver og faconer.

Hvilke planter er så en del af jeres "plantefamilie" med blomstrende stueplanter? Du kan blandt andet blive klogere på stueplanter som Fredsliljen, Flamingoblomst, Orkide og Faldskærmsblomst.

Pasning af Fredslilje – En blomstrende stueplante

Fredsliljen er en fantastisk plante, som gennem mange år har bragt glæde i vores hjem. Den fine stueplante kan vokse sig...

Tip!

Er der kommet mug på jorden i din stueplante? Heldigvis er det nemt at fjerne igen, bare se med her.

Lad os lige starte med at fortælle hvorfor der kommer mug på jorden. Det kan komme, hvis planten har fået for meget vand. Så står jorden og sopper i det og så kan der med tiden danne sig et hvidt lag mug.

Du kan fjerne det ved at skrabe det forsigtigt af med en ske. Eller ved at drysse lidt kanel ovenpå.

Følg os på instagram #Indretningmedplanter