0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Dem der skaber junglestemning

Hængeplanter

I denne "plantefamilie" har vi samlet de mange flotte hængende stueplanter, som er perfekte til at give masser af liv og stemning i indretningen. Planterne fåes i mange forskellige afskygninger, i de smukkeste farver og varierende størrelser. De er dekorative for sig, men du kan også hænge flere sammen og på den måde skabe en fantastisk junglestemning.

Hvilke planter er så en del af jeres "plantefamilie" med hængeplanter? Du kan blandt andet blive klogere på stueplanter som Guldranke, Monkey Leaves, Måneskin, Væddeløber, Ulvefodsbregne og mange flere populære stueplanter.

Væddeløber – Pasning af planten der er god til begyndere

Væddeløberen (kaldet Chlorophytum Comosum på latin) er en super fin plante, som vi altid har i huset. Den er forholdsvis nem...

Guldranke – Alt om pasning af den nemme stueplante

Guldranken er en taknemmelig klatreplante som er kendt for sine hjerteforme blade. Den er fantastisk nem at passe og den kan...

Tip!

Vidste du, at du kan skabe en nærmest tropisk stemning ved at hænge flere hængeplanter sammen?

Du kan eksempelvis hænge flere hængeplaner op midt i rummet og på den måde bruge dem som afskærmning eller til at dele rummet op med. De grønne planter skaber velvære, det er en fryd for øjet også giver det en eksotisk stemning. Endnu en bonus er, at du får glæde af dine planter fra flere sider.

Følg os på instagram #Indretningmedplanter