Direkte sol

Planter der elsker sollys

Er du på jagt efter de perfekte planter til vindueskarmen med fuld sol? Måske endda et sydvendt vindue? Det er ikke alle planter der kan tåle den intense varme og solens hårde stråler. Så for at være sikker på, at du får succes med din plante, er det vigtigt du går efter en plante som elsker den direkte sol. Men hvilke planter er det så? For at gøre det nemt for dig, har vi samlet alle vores plante-favoritter som elsker sol og varme. Du finder dem her på siden.

Strelitzia – Pasning af den populære Paradisfugl

Strelitzia - En karakterfuld stueplante, der skaber en tropisk stemning i dit hjem. Den populære plante kaldes også "Paradisfugl", "Papegøjenæb" og "Papegøjeblomst". Herhjemme er det især arterne "Strelitzia Nicolai" og "Strelitzia Reginae" der pryder stuerne. Strelitzia er en planteslægt som består af fem arter, der i forhold til udseende og vækst, minder om arterne fra bananfamilien. Stretlitzia bærer dog ikke frugter. Herhjemme er det især arterne...

Følg os på instagram #Indretningmedplanter

Unseen beauty

Earth is estimated to have formed from the solar nebula, along with the Sun and other planets. Initially molten, the outer layer of the Earth cooled, resulting in the solid crust. Out gassing and volcanic activity produced the primordial atmosphere. Condensing water vapor, most or all of which came from ice delivered by comets, produced the oceans and other water sources.

"Conserving nature must become the very essence of who we are"