0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

De skulpturelle

De prikkende

I denne "plantefamilie" har vi samlet de skulpturelle, stikkende og prikkende planter. Kaktus familien. Planterne som er kendt for sine fine pigge. Dem som man altid lige skal prøve at røre ved, bare lige forsigtigt. For derefter at fortryde i en fart. (Ja, jeg taler af erfaring). Kaktusser er særdeles dekorative, ja faktisk helt skulpturelle at se på. De giver stemning og skaber et minimalistisk udtryk i boligindretningen. Kaktusser findes i mange forskellige farver og faconer. De er fantastiske til de sydvendte vinduer og så kræver de minimal pasning.

Kaktus – Pasning af det prikkende medlem af stueplante familien

Kaktus er en af de få planter - Som man enten hader eller elsker. Vi er så meget medlem af fanholdet....

Tip!

Kaktussen er helt sin egen – også når det kommer til vanding. Om vinteren vil den faktisk værdsætte, hvis du gider at glemme den lidt. Kaktusser går nemlig i dvale vinteren over og skal derfor nærmest ikke have vand. Du skal derfor kun give din kaktus godt med vand om vinteren, hvis du vil have den til at gå ud.

Fra november-marts skal du højest vande din kaktus 1 gang om måneden, Når den er i vinterdvale, har den godt af at stå i helt tør jord.

Følg os på instagram #Indretningmedplanter