0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

De særprægede

Stueplanter med hullede blade

I denne "plantefamilie" har vi samlet de mange særprægede stueplanter, som skiller sig ud fra mængden, med deres smukke hullede blade. Planterne er særdeles dekorative og moderne at bruge i indretningen. De giver liv og stemning med deres karakteristiske, flotte og særprægede blade.

Hvilke stueplanter er så en del af jeres "plantefamilie" med hullede blade? Du kan blandt andet blive klogere på stueplanter fra Monstera-familien som Monstera Delicosa, Monstera Variegata, Monkey Leaves og Mini Monstera.

Monstera – Pasning af den populære fingerfilodendron

Monstera, bloggerplante, fingerfilodendron, bamseplanten - Kært barn har mange navn og det er bestemt også tilfældet ved Monstera Planten. Monstera er...

Monstera delicosa Variegata – Pasning af den brogede sjældenhed

Den sjældne, flotte hvidbrogede Monstera "lær den unikke version af den populære bloggerplante at kende her" Oprindelse Monstera Variegata er i familie med den...

Tip!

Er der noget bedre end et bad efter en lang dag? Nej vel. Vidste du, at dine planter faktisk har det på samme måde?

Mange af planterne med de hullede blade, er vant til at vokse steder i naturen, hvor der er en langt højere luftfugtighed, end vi har hjemme i stuerne. Derfor kan du forkæle dem, ved at forstøve med vand eller ved at overbruse dem, et par gange om ugen.

Følg os på instagram #Indretningmedplanter