0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Vælg den rigtige plante

Stueplanter til soveværelset

Planter i soveværelset, giver en følelse af ro, velvære og afslapning. De skaber harmoni og giver et rent og smukt udtryk. Vi kan ikke forestille os en bedre måde at afslutte dagen på, end at gå seng, omgivet af smukke grønne planter. En ekstra bonus, er planter er fantastiske luftrensere.

Hvilke planter vil i anbefale mig at vælge til mit soveværelse? Det vigtigste, er at du vælger planter, som passer til forholdene i dit soveværelse. Har dit soveværelset begrænset lys, skal du vælge planter som trives med skygge. Har du derimod vinduer mod syd, skal du vælge planter som elsker solen. Du skal også tænke over temperaturen i rummet. Har du altid åbne vinduer, skal du ikke vælge planter, som der ikke kan tåle træk.

Hvad søger du?

Direkte sol

Har dit soveværelse vinduer mod syd eller vest, hvor der kommer meget direkte sol i løbet af dagen? Så vil vi helt klart anbefale dig at vælge nogle planter til vindueskarmen, som elsker direkte sol. Faktisk så kommer der direkte sol ind, op til en meter væk fra vinduet. Så det samme gælder for planter, du vil sætte indenfor 1 meter væk fra vinduet.

Vores anbefalinger

Stueplante til delvis sol/skygge

Kommer der en del sollys ind i dit soveværelse i løbet af dagen? Måske har dit soveværelse et vindue mod nord eller øst, hvor du gerne vil have en plante i vindueskarmen? Eller har du vinduer mod Syd eller Vest og vil du gerne have planter et stykke inde i rummet? Så er disse planter perfekte, som gerne vil have både lidt sollys og skygge i løbet af dagen.

Vores anbefalinger

Stueplanter der trives i mørke/skygge

Har dit soveværelse begrænset med sollys? Så vil vi anbefale dig, at vælge en plante som elsker skygge og som godt kan tåle mørke i mange timer.

Vores anbefalinger

Gode luftrensere

Planter er fantastiske luftrensere. Men som med alt andet, er der altid nogen der er lidt bedre end alle andre. Her har vi samlet de stueplanter, som er de allerbedste luftrensere.

Vores anbefalinger

Følg os på instagram #Indretningmedplanter