0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Hvilken stueplante passer til mit behov?

Der findes tusindvis af forskellige stueplanter, så det kan være svært at vælge den rigtige. For du får størst glæde af din nye stueplante, er det vigtigt du finder en plante som passer ind hjemme hos dig. Både i forhold til dine ønsker til pasning, men også til placering.

Scroll ned eller vælg plante efter:

Stueplante til et bestemt rum

Leder du efter en plante til dit badeværelse, hvor planten skal kan holde til den høje luftfugtighed? Eller måske efter en plante til dit soveværelse, hvor vinduerne ofte er åbne? Der er nogle planter der er særlig gode til bestemte rum. Dem har vi samlet her. Vælg dit rum nedenfor og find den din plante.

Hvilket rum mangler du en stueplante til?

Stueplante til en bestemt placering

Har du den perfekte placering, men mangler du den rigtige plante? For at få succes med din plante, er det vigtigt du vælger en plante som passer til lysforhold og temperatur, på det sted du ønsker planten skal stå.

Hvor skal planten stå?

Stueplante med et bestemt udseende

Er du på jagt efter en plante med et bestemt udseende? Måske har du lige et billede inde i hovedet af hvordan den skal se ud. En plante med små blade, store blade, eller måske en der sætter blomster?

Hvad leder du efter?

Stueplante med en bestemt egenskab

Leder du efter en plante med en bestemt egenskab? Måske har du brug for en god luftrenser, en hurtigvoksende plante eller en som er nem at formere?

Hvad leder du efter?

Stueplante til en bestemt sværhedsgrad

Er du nybegynder indenfor den grønne verden? Eller trænger du til en udfordring? Uanset hvad, så er der en stueplante, som passer til lige til det niveau som du ønsker. Du vælger bare om den skal være nem, let øvet eller svær nedenfor.

Hvad leder du efter?

Følg os på instagram #Indretningmedplanter