0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Stueplanter med et bestemt udseende

Der findes så mange forskellige, smukke, sjove, store, små, grønne og blomstrende stueplanter. Ligesom vi mennesker er forskellige, er planterne det også. Leder du efter en plante med et bestemt udseende, så find inspiration til hvilken det skal være lige her.

Scroll ned og find den plante du leder efter

Stueplanter med store blade

Storbladet stueplanter er en af de største trends i boligindretningen lige nu, indenfor stueplanter. Derfor finder du mange af de mest populære stueplanter indenfor denne plantefamilie.

Hængende planter

Hængeplanter kan skabe en fantastisk stemning i rummet. Ja faktisk, kan de ligefrem give en følelsen af at man befinder sig i en grøn jungle. Bliv klogere på de mest populære lige her.

Prikkende stueplanter

De smukke, prikkende farverige og stikkende planter, er nogle af de letteste planter at passe. Find ud af hvordan din kaktus skal passes her.

Farvede og mønstrede blade

De farverige og mønstrede stueplanter, er nogle af de smukkeste stueplanter der findes, hvis du spørger os. Det er betagende hvordan en stueplante, kan ligne et maleri. Se hvordan din plante skal passes her.

Kødfulde stueplanter

Sukkulenterne er nogle af de letteste stueplanter at passe. Fordi de med deres tykke og saftige blade og stængler, kan lagre vand i længere tid. Samtidig pryder de fantastisk flot i hjemmet, med deres skulpturelle udseende.

Småbladet stueplanter

Stueplanter med små blade er perfekte til at skabe harmoni i indretningen, med deres rolige og enkle udtryk. Find ud af hvordan din småbladet stueplante skal passes lige her.

Blomstrende stueplanter

Det er en gave hver gang det lykkedes, at få stueplanten til at blomstre. Bliv klogere på de smukke blomstrende stueplanter her og lær mere om hvordan de skal passes.

Fyldige stueplanter

Fyldige stueplanter er perfekte til at skabe en tropisk stemning i indretningen. Bliv klogere på de mange fantastiske voluminøse stueplanter her og find ud af hvordan din skal passes.

Stueplanter med hullede blade

Den mest kendte i denne plantefamilie er naturligvis Monstera Delicosa. I løbet af ingen tid var den overalt I boligmagasiner, plantecentre, på pinterest og instagram. Lær din plante med hullede blade at kende her.