0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

De harmoniske

Stueplanter med små blade

I denne "plantefamilie" har vi samlet de mange stueplanter med små blade, som skiller sig ud fra mængden, med deres ofte enkle og tætte udtryk. Småbladet planter er særdeles dekorative og findes i mange former og farver. De giver et roligt, harmonisk og afdæmpet udtryk til indretningen, sammenlignet med storbladet planter.

Hvilke stueplanter er så en del af jeres "plantefamilie" med små blade? Du kan blandt andet blive klogere på stueplanter som stuebirk, Fredsliljen, Bregner, forskellige sukkulenter, og mange flere populære planter.

Stuegran – Pasning af stueplanten der minder om et juletræ

Stuegranen er kendt for sin smukke farve og sine bløde grene og så er det en af de eneste nåletræer, som...

Pasning af spøgelsestræ – Lær dit sølvtræ (Corokia) at kende

Spøgelsestræet er en dekorativ plante, som passer perfekt ind i den minimaliske og nordiske stil. Det lille træ er karakteriseret ved...

Pilea – Pasning af den kinesiske pengeplante

Har du også forelsket dig, i den skønne plante med de flotte runde blade? Planten kaldes Pilea. Men som du ved...

Pasning af Stuebirk / Birkefigen / Bedstemorplante…

Stuebirk også kendt som Birkefigen eller som "Bedstemorplanten". På latin er plantens navn "Ficus Benjamina". Det er en meget taknemmelig og...

Tip!

Har din plante et trist blad? Måske det er gult, brunt eller plettet? Hvis først et blad har taget skade, så bliver det desværre ikke pænt igen.

Du kan dog gøre din plante glad igen, ved at skåne den for det triste blad. Klip det af. Så hjælper du din plante til at komme videre, uden at den skal bruge mere energi på det blad, som alligevel ikke vil den det godt.

Følg os på instagram #Indretningmedplanter