0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

0,00 kr.

Ingen varer i kurven.

Skab stemning med stueplanter

Derfor skal du indrette dit hjem med planter:

  • Planter er luftrensende (så du bidrager til et godt indeklima, når du køber en stueplante)
  • Planter er en fryd for øjet
  • Planter skaber liv, hygge og personlighed til boligindretningen

Hjælp mig med at finde den rigtige plante

Alle vores stueplanter

Den populære bloggerplante

En skøn bregne

Kendt for sine store blade

Den skønneste farve

Smukt farvespil

Fantastisk hængeplante

Den brogede variant

Smuk kaffeplante

Med de smukkeste blomster

Tropisk skønhed

Som et maleri

Betagende mønster

Den moderne

Kært barn har mange navne

Den der elsker sol og varme

Den farverige

Den nemmeste

En smuk bregne

En skøn hængeplante

Kendt for sine smukke blade

Skab tropisk stemning

Fineste farve

De blankeste blade

Flotteste blade

Køb planter

Shop stueplanter online, hjemmefra din sofa og få dem leveret direkte til døren

Indret dit hjem med grønne stueplanter og oplev hvordan de giver liv, stemning og personlig til din indretning. Planterne vil sprede glæde i dit hjem med deres skønhed, mens de samtidig bidrager til, du får et godt og sundt indeklima.

Når du først er gået i gang, med at indrette dit hjem med planter i, vil jeg gætte på du hurtigt må eje endnu flere planter. Du vil nemlig opleve, en helt særlig følelse af tilfredshed, når du ser din plante som du selv har passet, vokse og trives.

Stueplanter online

Shop stueplanter online hjemmefra din sofa og få dem leveret direkte til døren

Leder du efter stueplanter til dit hjem? Måske overvejer du at købe din næste plante online, men alligevel er du lidt i tvivl fordi du aldrig har købt stueplanter på den måde før? Jeg kan sagtens forstå, hvis det kan virke lidt usikkert. Men lad mig forsøge at berolige dig, ved at fortælle dig om nogle af de fantastiske fordele du opnår, ved at købe grønne planter online.

Det er nemt
Måske er du bange for om det er besværligt? Men bare rolig, det er faktisk slet ikke svært. Du finder den plante du gerne vil bestille, bestiller den med levering hjem til dig eller til en pakkeshop og få dage efter har du din nye plante.

Du spare tid
Når du køber stueplanter online, åbner der sig en hel verden af grønne muligheder for dig. Du skal ikke bruge tid på at lede efter den helt rigtige plante i flere forskellige fysiske butikker. Du skal heller ikke bruge tid og energi på at slæbe planterne hjem fra plantecenteret. Du kan i stedet bare sidde hjemme i din sofa og shoppe planter i dit online planteunivers Indretningmedplanter og få dem leveret direkte til døren.

Du slipper for bekymringer
Når du handler planter online, skal du ikke bekymre dig om hvordan du får planten sikkert hjem. Dine planter kommer lige til din dør, uden besvær. Tro mig, jeg taler af erfaring. Jeg har lidt for mange gange stået i den fysiske butik, hvor jeg er blevet grebet lidt af stemningen. Pludselig har jeg købt mange eller store planter. Uden lige at tænke over, hvordan jeg skulle transportere dem hjem. Det giver bekymringer og sætter gang i hjernegymnastikken, når man skal have bilen pakket og stadigvæk skal kan se ud af spejlene.

Handel trygt hos os

Indretningmedplanter er dit online planteunivers. Dine planter er vores passion. Vi bestræber os altid på du får en god oplevelse hos os, som skaber glæde både hos dig og dine planter.

Kun planter af høj kvalitet
Måske er du bekymret for om kvaliteten og udseendet af planterne, lever op til dine forventninger, når du handler online? Lad mig forsikre dig om, at vi hos Indretningmedplanter kun sælger planter af høj kvalitet. Vi sælger kun sunde og velplejede planter som trives og har det godt. Jeg sørger for omhyggelig udvælgelse af alle planter, så de lever op til mine egne (høje krav) til udseende, sundhed og trivsel. Indtil de får deres nye hjem, som måske kunne blive hos dig, bliver planterne passet og plejet herhjemme med stor omhu og kærlighed.

Kan planterne holde til transporten?
Hver en plante bliver pakket med stor omhu, så den uden problemer kan klare turen hjem til dig, uden den tager skade af transporten. Du modtager en plante, der blot skal pakkes ud og så er den klar til at blive en del af dit hjem. Det eneste du skal gøre, er at tage kassen ind af døren eller hente den i pakkeshoppen.

Brug for hjælp
Har du spørgsmål eller brug for hjælp undervejs, så er jeg altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte mig via telefon på 5337 4727, gennem chatten nederst på hjemmesiden eller på min mail [email protected]. Jeg vil med glæde svare på dine spørgsmål, vejlede og hjælpe dig, så du får lige de planter til dit hjem, som du drømmer om.

Køb planter online
Måske føler du dig mere klædt på til at købe planter online nu? Det håber jeg. Skulle du alligevel stadigvæk være i tvivl om et eller andet, så må du endelig kontakte mig. At købe planter online er let, praktisk og jagten på den helt rigtige plante, er mindst lige så spændende online som i den fysiske butik.