Med købet af vores nye hus i sommeren 2019, fik vi den lækreste gårdhave. Hvis der var noget vi savnede i den gamle lejlighed, var det virkelig havelivet. Vi fik en forsmag i sommers på vores nye have, og nu kan vi slet ikke vente til foråret og sommeren 2020.

“Haveliv.. Noget vi har savnet i 2,5 år i den gamle lejlighed.. “

Vi har fået en dejlig stor gårdhave. I sensommeren indrettede vi den med en masse plantekasser, for at få den opdelt i hyggelige kroge. Nu glæder vi os bare til alle planterne springer ud og bliver grønne, så vi rigtig kan nyde den stemning af syden, som vi har forsøgt at skabe.

I plantekasserne har vi sat en masse forskellige græsser, blomster og bukse. Noget i forskellige højder, som meget gerne med tiden skulle vokse sig stort, så vores hyggekroge bliver endnu mere lukkede.

“Vi kan slet ikke vente på det skal blive forår”

Udover plantekasser har vi en masse syltekrukker (lige vores stil) fyldt med blomster og mindre buske. Vi har fået et seriøst chrush på syltekrukker, og når vi ser et godt tilbud så slår vi til. Man kan da ikke få for mange? Kan man det?
I vores syltekrukker vi bruger udenfor, laver vi småhuller i bunden, så vandet kan løbe fra.

Vi laver hullerne ved at slå på en skruetrækker med en hammer. Man kan sikkert også lave det på andre måder, men det har virket for os. I hver potte laver vi omkring 3-5 huller alt efter størrelse.

I vores gårdhave har vi en krog med havebord og 6 stole, og så har vi indrettet et loungeområde med en stor udendørs sofa. Fantastisk hyggeligt og sidde i den med et slag kort og et glas vin, mens man sidder og nyder blomsterne og planterne i haven.

“Med plantekasser kan du skabe hyggelige kroge på din tereasse”

I efteråret købte vi en masse planter som var meget nedsat. Nu venter vi spændt på at se om de overlever vinteren. Det sjove er at mange af dem havde smidt blade og blomster da vi købte dem, så vi ved ikke helt hvordan de kommer til at se ud..

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her