Mens vi alle venter på det dejlige forår og drømmer om fine havekrukker og grønneplanter – Så kan du jo lige læse vores artikel fra sidste år om vores forårskrukker.

Elsker du også når solen endelig kommer frem og man kan komme i haven?

I år skal det være. I år vil vi have en have. Altså en rigtig have med fine grønne planter og rigtig sommerstemning. Rettere sagt, vi vil have en jungle. Vi drømmer om en overdækket terrasse fyldt med flotte grønne planter. Vi startede på projektet i weekenden, med at fylde de fineste havekrukker med forårsblomster. Vi har fundet de fineste krukker hos webshoppen Staydesign og i Gug Planteskole i Aalborg. (Samarbejde med Staydesign og Gug Planteskole)

“Er du til Designer krukker?”

Er du til den moderne industrielle stil med beton, så tag et kig nærmere hos StayDesign

Vi er helt vilde med disse fine betonkrukker. Her ses de i grå og grøn, men de kan også fåes i hvid og sort. Krukkerne hedder halvrund betonvase mini, vase 17 og betonvase 22. De kan bruges både ude og inde, og de kan sammensættes i mange fine kombinationer.

“er du mere til romantiske krukker?”

De flotte grå havekrukker fra B Green forhandles hos Gug Planteskole

Vi elsker disse fine havekrukker, de er lige vores stil. De er helt enkle, i farven grå og de fåes i flere størrelser. De kan passe ind på enhver terrasse eller i enhver have. Skal du have lavet om i haven, så besøg Gug Planteskole i Nordjylland, de har et stort udvalg af både planter og krukker

Forårs planter

Til vores forårskrukker har vi brugt forskellige løgplanter, som er vildt dekorative både før og efter de springer ud. Vi har plantet løgplanterne sammen med kløvere, som er virkelig hårdføre. Perfekte til det tidlige forår hvor vejret kan være skiftende.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her