Vi bliver tit spurgt om hvem der egenlig står bag indretningmedplanter? I ser os ikke så tit inde på Instagram og det kommer i nok heller ikke til i fremtiden. Vi vil hellere have fokus på det der interessere os og jer; nemlig planterne og indretning.

Så hvem er vi?

Vi er planteelskere, planteentusiaster, autodidakte plantenørder, to tosser med alt for mange planter og en kæmpe passion for retro møbler og indretning.

Vi hedder Natascha og Matilde. I sommeren 2019 fik vi nøglerne til vores dejlige hus i Nordjylland, hvor vi nu bor sammen med vores lille hund Doggie og alle vores planter og syltekrukker.

Vi er ikke eksperter i alle planter. Vi prøver os bare frem.

Vi har ikke nogen uddannelse i planter eller ligende. Vi elsker det bare. Vi er autodidakte og har altid kørt efter princippet “learning by doing”. Der er mange planter der har mistet livet i vores hjem. Man kan ikke være ekspert til at holde alle planter i live. Nogen er man venner med, andre er man ikke.

Vi elsker at dele vores passion og hobby med jer og vi svarer gerne på alle de spørgsmål i sender til os, både her og på Instagram.

Vores passion er ikke kun de lækre planter, men også syltekrukker og retromøbler.
Vores samling af syltekrukker tæller efterhånden over 100 krukker og der er altid plads flere.
Vores familie og venner siger altid at det som at træde ind i en tidslomme når man kommer hjem til os. Vores hjem er nemlig fyldte med teakmøbler fra 1950’erne og 60’erne.

Vi håber du vil følge med her og/eller på Instagram og lade dig inspirere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her