Nu siger kalenderen endelig juni måned, og vi er så klar til de lange hyggelige og savnede sommeraftener. Vi har modtaget det fineste udendørslys fra Philips Hue serien, og vi kan slet ikke vente med at tage det i brug. Det passer perfekt til grillhygge, vinaftener og sommerstemning i gårdhaven. (Sponsoreret samarbejde med Signify)

“Vi elsker lange sommeraftener hvor vi kan nyde tereassen”

Vores grønne oase
Vi har den virkelig. Drømmem om den perfekte have. Den hyggelige gårdhave. Stedet hvor man kan slappe af i timevis både dag og aften. Der skal være den helt rigtige stemning, med hyggelige møbler, masser af grønne frodige planter og det rigtige lys til de mørke aftener. Havemøblerne er købt, et sofa loungesæt og et spisebord med 6 spisepladser. Begge dele i lyst flet, med sorte detaljer. Vi har købt krukker i massevis (syltekrukker selvfølgelig), og vi er ved at planlægge at lave vores egne plantekasser. Planterne kan vi (desværre) ikke købe endnu, men ih hvor har vi drømt om dem længe. Vi skal have både en og en og en…. Så som i kan fornemme, har gårdhaven været planlagt længe. Men indtil for nyligt manglede vi stadigvæk lamperne. Dem der sætter prikken over iét, når solen går ned og mørket falder på. Vi havde gjort os en del tanker. Hvordan finder man nogle fine havelamper? Med det helt rigtige lys. Som ikke ser plastikagtige ud, og som ikke tager opmærksomheden fra vores fine haveoase. Ja vi havde mange krav

En åbning?
Midt i vores vildrede og søgen, blev vi kontaktet af Philips, som spurgte om vi ville prøve deres Hue serie. Måske der endelig var en god mulighed her? Vi tjekkede deres serie ud på nettet og bliv hurtigt enige om, at de måske kunne være en mulighed. Nogle dage senere modtog vi en pakke bestående af 3 Lily Outdoor spots, en Hue Go og en Hue Bridge. Allerede ved første øjekast, kunne vi både se og mærke at det var kvalitet vi havde fået i hænderne. Lamperne er helt enkle i deres udtryk. De fylder ikke meget, og de ser ikke plastikagtige ud. Allerede her, begyndte vores begejstring. Forestil jer så hvor glade vi blev, da vi fandt ud af vi selv kunne tilslutte dem. Ingen farlig strøm. Pigerne kunne selv. Sådan… (yay!). Hvad skal man med en elektriker?

“Perfekt til at lyse træer og planter op så det skaber et hyggeligt lys”

Men hvad er Lily Outdoor Spots egentlig?
De 3 Lily Outdoor spots kan placeres enten i bed, på terrassen eller monteres på væggen. Lampen er 19,4cm høj, lavet i metal og i farven Antracit (mørk grå). Der medfølger spyd så lampen kan sættes i jord, en metalstang så lampen kan blive lidt højere, og beslag til lampen kan monteres på væggen. De kan tilsluttes enkeltvis, eller man kan lave ledninger mellem dem, så de hænger sammen.

Perfekte til bed og grønne oaser
Lamperne fra Philips giver det perfekte lys op på planterne, når mørket falder på. Man kan lave de vildeste effekter, og vi kan allerede nu forestile os alle de billeder vi bare må tage, når lamperne kommer på plads i vores nye gårdhave. Lamperne er så fine, fordi de er små og diskrete, men samtidig elegante. Man kan både mærke og se at lamperne er lavet i materialer af kvalitet. 

Hue Go – Tag den med overalt

Kan en lampe erstatte et stearinlys? Hue Go er hvertfald et godt bud på et alternativ, hvis du gerne vil have noget lys med ud på havebordet til aftenhyggen.

den fylder ikke meget, men hold nu op hvor kan den skabe det helt rette hyggelys.

Hue Go er en smart lille trådløs lampe, man kan tage med sig overalt. Den fylder ikke meget, men hold nu op hvor kan den skabe det helt rette hygge lys. Bruger man den udendørs, skal man dog huske at tage den med ind, da den ikke kan tåle vand. Vi bruger også vores indendørs om aftenen som natlampe, eller som hyggelys inde i stuen.

Hue Bridge – Er den så smart som de siger?

Da vi endelig fik sat lamperne op, så skulle vi jo prøve den kære Hue Bridge. Vi var ret spændte, og gik straks ind og downloadede appen. Gad vide hvad man egentlig kunne? Ud fra beskrivelsen på Meethue så lød det altså ret smart. Lige noget for sådan nogle tossede nørder som os. Man må sige den hurtigt levede op til vores forventninger. Man kan jo alt muligt, og lige i starten havde vi en kamp om hvem der først kom ind i appén og styrede lyset, når det skulle tændes og slukkes. Eller hvis man bare lige ville prøve at skifte farve. Mest fordi man ku. Ja vi må hellere fortælle mere om hvad man egentlig kan med den App. Man kan tænde og slukke lamperne med et klik. Man kan selv vælge om man vil styre en enkelt lampe, eller alle Hue lamper i et rum. Man kan sætte specielle effekter på, skrue og op ned for lyset, og skifte mellem en hel verden af farver. Det er altså ret sjovt, og smart i den dovne travle hverdag.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her