Bajonet plante

Den kære Bajonetplante, er den måske letteste stueplante at passe overhovedet. Den er nærmest umulig at tage livet af. Så kender du en som er håbløs til at passe stueplanter, så er bajonetplanten, den helt rette gave.

Planten skal placeres i inddirekte solPlanten må gerne tørre ud mellem vandingernePlanten er nem at passeLuftrensende stueplante

 

 

 

Lad os lære bajonetplanten at kende
Bajonetplante, Sansevieria Cylindrica er medlem af Sansevieria familien. Plante familien består af nogle af de mest hårdføre planter der findes. De er kendte for deres skulpturelle udtryk, med deres lange spidse blade, som passer perfekt ind i et moderne hjem.

BajonetplantePasning af bajonetplante

En Bajonetplante er taknemlig for det meste. Uanset om du giver den en solrig placering, eller om du sætter den i et mørkt hjørne. Den er ideel til at placere på et mørkt badeværelse, hvor det kan være svært at holde andre planter i live. Du kan også placere den i et vindue mod syd, eller stille den i et koldt soveværelse. Bajonetplanten har ikke særlige store krav.

Hvor ofte skal Bajonetplanten vandes?

Når det kommer til vanding, er Bajonetplanten heller ikke sart. Vand den når du husker den. Så bliver den glad. Dog kan den, ligesom de fleste andre planter, ikke tåle overvanding. Så glem den endelig indimellem. Den letteste måde at tage livet af den er ved at overvande den. Så vand sparsomt.

Hvor ofte skal bajonetplanten gødes?

Sansevieria Cylindrica vokser ikke særlig meget. Så ønsker du at din plante skal vokse sig større, er det nødvendigt at give den ekstra næring i form af gødning. Du kan med fordel give den flydende gødning, du kan blande sammen med vandet i vandkanden. Giv den gødning indimellem, men ikke for ofte. Den vil særligt have gavn af det om sommeren, hvor planten vækster mest.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her