Jeg har længe drømt om at kombinere min hobby og passion for planter, med mit arbejde. Jeg har bare haft svært ved at finde den helt rigtige mulighed. Efter flere års søgen, har jeg endelig fundet min vej…

“Som Pippi så fint siger: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”.

(Reklame for Binderi online – Jeg har købt uddannelse med rabat)

Jeg har længe overvejet hvilken vej jeg skulle gå. Der er jo tusindvis af muligheder, og jeg må indrømme at jeg har haft svært ved at vælge. Jeg har startet på 2 forskellige videregående uddannelser som jeg sprang fra. Derefter havde jeg sat mig for, at jeg ikke ville starte på mere før jeg fandt det helt rigtige.

Gennem de sidste år er min interesse for planter og blomster kun blevet større og større. Mine grønne fingre voksede, og jeg var slet ikke i tvivl. Jeg skal lave noget med planter. Spørgsmålet er bare, hvad? Vil jeg ende med at arbejde på et gartneri, have en planteskole eller arbejde i en blomsterforretning? Nu står drømmen helt klar. Jeg vil uddannes blomsterbinder og tage kurser indenfor plante-avl/pasning. Så jeg endda kan starte egen blomsterforretning og senere udvide med planteskole.

Målet er fundet. Nu er det bare om at finde vejen.

Dertil har jeg fundet en løsning, der er lige mig. Hos Binderi-online kan man uddanne sig til florist, online! Fra februar til november 2020, skal jeg følge et online-undervisningsforløb i blomsterbinding. Kurset er udstedt af Linda Nielsen (Kendt indenfor blomsterbinder). Gennem kurset lære man alt fra blomsterbinderi, til hvordan man har en blomsterforretning. Jeg er så spændt og jeg glæder mig helt vildt! Jeg kan virkelig mærke, det her er det helt rigtige. Det er drømmen. Nu skal jeg bare lære en masse tricks, forsøge at få mine fingre til at vende rigtigt, og så øve, øve, øve….

Det smarte ved uddannelsen er at jeg kan følge den, lige når det passer mig. Så det passer perfekt med jeg kan have mit arbejde på skolen, samtidig med at jeg tager uddannelsen. Det hele foregår via video, billeder og opkald. Alt materiale forsætter med at være tilgængelig, også efter uddannelsen. Det er privat og selvbetalt. Men for mig er det bare endnu en motivations-faktor til at jeg må og skal gennemføre. Helt ærligt, jeg har kastet penge efter projektet. Projektet som senere hen, bliver vejen til min drøm kan gå i opfyldelse.

“Jeg kan slet ikke vente med at komme igang med at bruge mine grønne fingre”

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her